Facebook   Pinterest   Google Plus

Gashaarden

Net zo mooi als echt hout

Inbouw gashaardGashaarden zijn tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden van houtgestookte openhaarden. De gashaarden van Schmidt Schoorsteenwerken komen in vele verschillende vormen en maten. Houdt u van klassiek, opvallend of modern? In ons assortiment vindt u het allemaal. En dan hebben we het alleen nog over de buitenkant van de gashaard gehad! De binnenkant van de stookplaats kunt u namelijk ook nog laten voorzien van vuurstenen, een cortenstalen frame of chamotte klei. Voor ieder wat wils dus!

Gashaarden passen overal in huis

Iedereen zal het met u eens zijn dat een lekker vuurtje een huis een enorme sfeermaker is. Nu denken veel mensen dat openhaarden, zoals gashaarden, alleen in een huiskamer geplaatst kunnen worden. Maar wat dacht u van een stijlvolle gashaard bij uw eettafel, zoals in een chique restaurant? Ook krijgen wij steeds vaker het verzoek gashaarden in woonkeukens te monteren, bijvoorbeeld verwerkt in een mooi barmeubel of kookeiland. Het geeft de gehele ruimte net dat beetje extra aan sfeer en grandeur. Wilt u een gashaard laten installeren in een bestaande schoorsteenmantel? Ook dat doen de specialisten van Schmidt Schoorsteenwerken met gemak. Kortom, gashaarden kunnen overal geplaatst worden. Heeft u ook al een plekje op het oog?

De andere diensten van Schmidt Schoorsteenwerken

GashaardenMisschien heeft u nog geen haard of rookkanaal in uw huis of bedrijfspand. Geen zorgen, de experts van Schmidt Schoorsteenwerken helpen u ook wat dat betreft graag verder. Ons bedrijf heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van schoorstenen, haarden en kachels. Heeft u onze collectie gashaarden al bekeken? Ga snel naar onze foto’s en zie daar een impressie van wat er allemaal mogelijk is. Van strakke moderne, vrijstaande haarden tot traditionele schouwen met romantische krullen. Welke wens u ook heeft: mooie gashaarden realiseren is maatwerk. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek in uw pand, om meteen een indruk te krijgen van de sfeer die u wilt creëren. Weet u nog niet zeker of een gashaard de soort haard is waar u naar op zoek bent? Kijk dan ook even bij onze andere producten:

  • Houtgestookte openhaarden
  • Houtkachels
  • Gaskachels
  • Pelletkachels
  • Inzetkachels en -haarden

Ook toe aan een gashaard?

Als u ook toe bent aan een sfeervol vuurtje via een gashaard, bel dan snel naar Schmidt Schoorsteenwerken via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl en maak een afspraak. Onze vakmensen bespreken graag met u ons aanbod in gashaarden!