Facebook   Pinterest   Google Plus

Houtkachels

Een mooi product met veel warmte

HoutkachelsU heeft interesse in houtkachels? Slimme keus. Er is namelijk niets lekkerder dan genieten van een knisperend vuurtje in uw eigen, mooie huis. Een houtkachel is een van de meest sfeervolle vormen van verwarming in huis. Door het hele jaar heen zorgen houtkachels voor precies de goede hoeveelheid warmte, omdat ze in te stellen zijn via de thermostaat. In de herfst en winter ontvangt u via uw houtkachel dus lekker veel warmte, terwijl u in de zomer en lente precies net dat beetje extra zachte verwarming vanuit uw kachel voelt. Wilt u ook een houtkachel in uw huis, neem dan gerust een kijkje tussen onze vele stijlen en vormen aan houtkachels.

Houtkachels passen in ieders huis

Wist u dat houtkachels tegenwoordig in vele vormen, maten en stijlen te krijgen zijn? Het idee dat een kachel op hout enkel te verkrijgen is in de vorm van het ouderwetse, welbekende houtkacheltje mag dus meteen overboord gegooid worden. Schmidt Schoorsteenwerken heeft een grote collectie aan houtkachels. Klassiek, romantisch, vintage, modern: wij hebben het allemaal. U kunt daarnaast kiezen uit een zichtbaar of weggewerkt rookkanaal. En uit een staande of aan de muur gemonteerde houtkachel. Voor elk interieur hebben wij een passende houtkachel. Neem snel een kijkje tussen onze foto’s van houtkachels en kies uw ideale houtkachel uit. Onze specialisten komen hem graag en snel bij u monteren.

Schmidt Schoorsteenwerken doet meer dan dat

HoutkachelHoutkachels installeren hebben wij geregeld voordat u het doorheeft. Dit komt omdat wij al ruim 60 jaar ervaring hebben in kachels. Maar niet alleen daarin. Wij zijn ook dé expert in haarden en schoorstenen. Misschien is het dus wel slim onze vakmensen meteen even uw rookkanaal en schoorsteen te laten controleren. Immers, pas als die volledig schoon zijn en goed werken kunt u volledig genieten van uw nieuwe houtkachel. Heeft u nog helemaal geen rookkanaal of schoorsteen? Dan monteren onze medewerkers deze binnen één dag in uw huis of bedrijfspand. Kortom, u kunt bij Schmidt Schoorsteenwerken ook terecht voor:

  • Plaatsing van een nieuwe schoorsteen
  • Inspectie van uw schoorsteen
  • Renovatie van uw schoorsteen
  • Restauratie van uw schoorsteen
  • Openhaarden, gashaarden, gaskachels en pelletkachels

Wij zijn uw partner

Bel vandaag nog naar Schmidt Schoorsteenwerken via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl als u interesse heeft in houtkachels!