Facebook   Pinterest   Google Plus

Veilig stoken met uw kachelpijp

Wilt u veilig stoken met uw openhaard of houtkachel? Kachelpijpen zorgen ervoor dat de rookgassen naar buiten afgevoerd worden en dat uw woonkamer vrij van rookgassen is. Schmidt Schoorsteenwerken heeft een grote sortering van de diversen soorten kachelpijpen en aansluitmateriaal op voorraad. Doordat wij al 65 jaar ervaring hebben met de aanleg van schoorstenen, openhaarden en kachelpijpen kunt u blind op ons vertrouwen bij de levering en installatie van uw kachelpijp. Onderstaand treft u informatie over de verschillende kachelpijpen.

LEXBUIS-rvs-flexibel-rookkanaal

RVS flexibele kachelpijp

Een RVS flexibele kachelpijp is er voor woningen waar al wel een schoorsteen aanwezig is maar waar van schoorsteenlekkage sprake is. De schoorsteenlekkage kan worden ondervangen door het plaatsen van een flexibele kachelpijp. Mocht u zelf de schoorsteenrenovatie willen uitvoeren dan kunnen wij de benodigde schoorsteenmaterialen leveren en u adviseren. RVS flexibele schoorsteenvoeringen zijn uit voorraad leverbaar vanaf diameter 0 100m t/m 250 mm. Voor informatie over de RVS flexibele schoorsteenvoering verwijzen wij u naar de pagina RVS flexibel rookkanaal.

 

RVS DUbbelwandig rookkanaal AT

RVS dubbelwandige kachelpijp

Indien er in uw woning geen rookkanaal aanwezig is om de rookgassen af te voeren kan Schmidt Schoorsteenwerken een RVS dubbelwandige kachelpijp bij u leveren en installeren. Er worden dan vloeropeningen gemaakt in de verdiepingsvloeren en het dak om de dubbelwandige kachelpijp te installeren. Deze werkzaamheden nemen vaak niet meer dan een dag in beslag. Als u de aanleg van een nieuw rookkanaal zelf wil uitvoeren kunnen de schoorsteenmaterialen door ons worden geleverd . Dubbelwandige kachelpijp is uit voorraad leverbaar vanaf diameter 0 130mm tot 250mm. Voor meer informatie pagina, bekijk de pagina RVS dubbelwandig rookkanaal.

RVS enkelwandig rookkanaal

RVS enkelwandige kachelpijp

RVS enkelwandige kachelpijpen worden voornamelijk gebruikt voor het renoveren van rookkanalen, C.V. kanalen en het aansluiten van een houtkachel. De enkelwandige kachelpijpen en aansluitmateriaal zijn standaard in blank RVS maar kunnen ook in zwart of antraciet worden geleverd. De RVS enkelwandige kachelpijp uit voorraad leverbaar vanaf diameter 130mm tot 250 mm. Voor meer informatie, bekijk de pagina RVS enkelwandig rookkanaal.

 

rookkanaal-concentrisch

Concentrisch kachelpijpen

Concentrische kachelpijpen worden gebruikt voor de aanleg van gasgestookte gesloten gashaarden en sfeerhaarden. Een concentrische kachelpijp dient als luchttoevoer- en rookgasafvoersysteem. De concentrische kachelpijpen zijn in verschillende diameters uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie kunt u de pagina concentrisch rookkanaal bekijken.

Wenst u meer informatie over de kachelpijpen of wilt u weten wat de kosten voor u zijn? Vul dan onderstaand formulier in of bel 023-5316950. U krijgt bij Schmidt Schoorsteenwerken altijd een vrijblijvende offerte. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij vrijblijvend bij u op locatie komen om u te adviseren over het beste rookkanaal voor u.

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht