Facebook   Pinterest   Google Plus

Openhaarden

Een haard brengt sfeer

Openhaarden staan bekend als enorme sfeermakers van ruimtes. Of het nu gaat om een woonkamer, kantoor, restaurant, woonkeuken, bedrijfsruimte of eetkamer. Waar openhaarden ook staan; ze geven direct een enorm indrukwekkende sfeer met zich mee. Wilt u ook uw gasten en bezoekers omver blazen door hen in één klap onder te dompelen in dé perfecte sfeer? Kies er dan voor een open haard te laten monteren door de experts van Schmidt Schoorsteenwerken. Wij hebben een ruim assortiment in openhaarden en hebben al 60 jaar ervaring. Wij helpen u ook graag!

Openhaarden in vele soorten, vormen en maten

OpenhaardenWist u dat ‘openhaard’ slechts een verzamelnaam is? Graag leggen wij aan u uit wat er allemaal mogelijk is in de grote en veelzijdige wereld van de openhaarden. Ten eerste kunt u kiezen uit houtgestookte en gasgestookte openhaarden. Kiest u voor houtgestookt? Dan bent u verzekerd van dat mooie traditionele sfeertje, waarbij alleen het geluid van het knisperende vuurtje u al doet verwarmen. Deze openhaarden vindt u bij ons in zowel klassieke als moderne designs. Heeft u meer interesse in een gasgestookte openhaard? Dan bent u verzekerd van het grootste gemak: u kunt deze openhaard vanuit uw luie stoel bedienen met een afstandsbediening! Gasgestookte haarden kunt u bij ons in de gesloten of open variant bestellen, in vele vormen en stijlen. Bent u er al uit wat uw favoriete openhaard is?

Voor al uw wensen

Schmidt Schoorsteenwerken staat bekend om het leveren van maatwerk. Ook wat openhaarden betreft, zijn wij koploper als het gaat om het realiseren van ieders persoonlijke wensen. Bent u er nog niet uit wat voor uw ruimte de meest geschikte variant openhaard is? Onze specialist helpt u graag met persoonlijk advies. Of kijk anders even bij wat wij nog meer aanbieden op dat gebied. Zo hebben wij ook al heel veel hout- en gaskachels mogen installeren en ontdekken steeds meer mensen de milieuvriendelijke pelletkachels. Neem gerust een kijkje in onze hele assortiment, bestaande uit een:

  • Hout- of gasgestookte openhaard
  • Hout- of gaskachel
  • Pelletkachel
  • Inzetkachel en -haard
  • Schouw

Bel ons nu

Wat uw wens dan ook is op het gebied van sfeerverwarming in uw huis: Schmidt Schoorsteenwerken helpt u graag verder. Maak dus snel een afspraak! Vraag een vrijblijvende offerte op, bel telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Maak een keuze uit onze ruime collectie openhaarden!