Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorstenen

U wilt een nieuwe schoorsteen?

Als u interesse of vragen heeft over schoorstenen, dan bent u bij Schmidt Schoorsteenwerken aan het juiste adres. Wij zijn expert op het gebied van schoorstenen monteren. Heeft u al een schoorsteen, maar twijfelt u of deze nog wel optimaal werkt? Dan sturen wij graag onze specialisten in het inspecteren van schoorstenen naar u toe. Is er inderdaad iets mis met uw schoorsteen? Geen zorgen. Onze deskundigen zijn zeer ervaren in het renoveren en repareren van schoorstenen. Wilt uw ook uw schoorsteen onder handen laten nemen door een bedrijf met al meer dan 60 jaar ervaring? Kies dan ook voor Schmidt Schoorsteenwerken!

Schoorstenen

Schmidt Schoorsteenwerken is dé specialist in schoorstenen

Schmidt Schoorsteenwerken staat in heel West- en Midden-Nederland bekend als dé specialist op het gebied van schoorstenen. Wij hebben dan ook al heel veel particulieren en bedrijven mogen helpen. Van Den Haag tot Utrecht en van Leiden tot ‘t Gooi. Het hebben van een goed werkende schoorsteen is een kwestie van levensbelang, dus wij hebben al veel schoorstenen mogen inspecteren. Dat doen wij zowel uitwendig (op o.a. scheuren) als inwendig (met een camera). Zien wij inderdaad iets dat niet helemaal meer voldoet? Dan repareren/renoveren wij de schoorsteen. Als wij een nieuwe schoorsteen mogen monteren doen we dat met een RVS dubbelwandig rookkanaal; deze voldoet aan alle nieuwste veiligheidseisen. Tot slot kunnen onze vakmensen oude schoorstenen op monumentale panden in hun originele staat restaureren. Kortom, voor werk aan uw schoorsteen moet u bij ons zijn!

Het houdt niet op bij uw schoorsteen

Wist u dat Schmidt Schoorsteenwerken nog veel meer diensten aanbiedt, naar het bouwen, inspecteren en renoveren van uw schoorsteen? Wij zijn namelijk ook expert op het gebied van haarden en kachels. Mocht u dus, naast interesse in een dienst voor uw (nog te realiseren) schoorsteen, ook op zoek zijn naar een mooie haard of kachel op maat, dan helpen wij u daar ook graag mee. Van klassiek tot modern; u vindt het bij ons allemaal. Hierbij onze diensten en producten nog even op een rij:

  • Aanleg nieuwe schoorstenen
  • Schoorsteeninspectie, renovatie en restauratie
  • Hout- en gasgestookte haarden
  • Hout-, gas- en pelletkachels
  • Inzetkachels en -haarden

Toe aan onze diensten?

Wacht niet langer en schakel vandaag nog onze vakmensen in. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons direct. Bereik Schmidt Schoorsteenwerken via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. U moet bij ons zijn voor de veiligste en beste schoorstenen!