Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen Alkmaar

Wij helpen West-Nederland aan nieuwe schoorstenen

Schoorsteen AlkmaarAls u op zoek bent naar een deskundige om uw schoorsteen in Alkmaar te bouwen of te renoveren, dan bent u bij Schmidt Schoorsteenwerken aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al ruim 60 jaar ervaring, werken enkel met het beste, specialistische gereedschap en hebben een grote klantengroep is die ons, ongevraagd, aanprijst bij anderen. Misschien bent u ook wel op die manier op onze website terechtgekomen? Graag leggen wij aan u uit waarom wij zo gewaardeerd worden en waarom wij al ruim 60 jaar met veel plezier ons werk doen. Mogen wij ook bij u in Alkmaar een schoorsteen bouwen of opknappen?

Uw schoorsteen in Alkmaar realiseren doen we graag

Zoals gezegd doen wij ons werk al vele jaren met heel veel plezier. Dat komt grotendeels omdat geen enkele klus hetzelfde is. Zo bouwen wij net zo graag een schoorsteen op een woning van een particulier als op een bedrijvenpand aan het industrieterrein van Alkmaar. Op elk soort gebouw past een schoorsteen, omdat elk gebouw een warmtebron heeft. Zo hebben we bijvoorbeeld in de lobby van een chique hotel een indrukwekkende vrijstaande openhaard mogen realiseren. Samen met de opdrachtgever en de architect van het gebouw kwamen we uiteindelijk tot dé perfecte openhaard. Een mooi staaltje maatwerk dus! Maar wij werken ook maar al te graag bij mensen thuis. Waar onze specialisten samen met de huisbewoners de mooiste en best betaalbare opties bespreken. Kortom, wat u wens ook is in Alkmaar; wij hebben de oplossing! Van het bouwen van een schoorsteen in Alkmaar tot het realiseren van een groot openhaardproject elders in Nederland.

Meer dan een schoorsteen alleen

Gaskachels AlkmaarZoals u begrijpt houdt ons werk niet op bij de schoorsteen en het rookkanaal alleen. Wij staan, onder andere in het mooie Alkmaar, ook bekend om ons grote aanbod in sfeerhaarden en kachels. Vindt u milieuvriendelijkheid belangrijk? Kies dan voor onze pelletkachel. Houdt u van gemak? Dan kunt u bij ons verschillende gaskachels, houtkachels en gashaarden kopen. Zit er iets voor u tussen?

Bel ons vandaag nog

Bel vandaag nog dé expert in Alkmaar op het gebied van schoorstenen via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Bent u inmiddels ook klaar voor werkzaamheden aan uw (nieuwe) schoorsteen in Alkmaar?