Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen renovatie binnenkant

Schoorsteen renovatie door Schmidt SchoorsteenwerkenOude schoorstenen verkeren vaak in slechte staat en daarom is het van belang dat de schoorsteen wordt gerenoveerd voordat u een gashaard, open haard of houtkachel aansluit op het bestaande schoorsteenkanaal. Mocht er een schoorsteenlekkage zijn dan kan er rookoverlast optreden met een risico op koolmonoxidevergiftiging. Schmidt Schoorsteenwerken heeft meer dan 60 jaar ervaring met het renoveren van schoorstenen.

Door het inbrengen van een RVS flexibele schoorsteenvoering in de bestaande schoorsteen of rookkanaal wordt rookoverlast/ rooklekkage voorkomen.

Meer informatie hierover vindt u op de pagina’s schoorsteen inspectie en rookkanalen.

Schoorsteen restauratie buitenkant

De schoorsteen restauratie van de buitenkant van de schoorsteen is afhankelijk van de staat hiervan. Mogelijk kan er worden volstaan met het opnieuw voegen van de schoorsteen en een nieuwe schoorsteenkop formeren.
Nadien wordt de schoorsteen behandeld met een waterafstotend impregneermiddel, hierdoor kan er geen vocht meer door de stenen worden opgenomen.

Meer informatie hierover vindt u op de pagina schoorsteenrestauratie.

 • Vrijblijvend advies op locatie
 • Onze producten voldoen aan de strengste veiligheidseisen

PRODUCTINFORMATIERVS flexibel rookkanaal

Neem direct contact met ons op

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u weten wat de kosten voor u zijn? Vul dan onderstaand formulier in of bel 023-5316950.

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw bericht