Facebook   Pinterest   Google Plus
sier schoorsteenkappen op maat gemaakt

Sier schoorsteenkappen op maat

In onze portfolio vindt u voorbeelden van de diversen soorten sier schoorsteenkappen, Deze sier schoorsteenkappen zijn leverbaar in standaard maten maar kunnen ook op maat worden geleverd.
De standaard sier schoorsteenkap wordt geleverd in dubbel-laags gepoedercoat gegalvaniseerd plaatstaal. Daarnaast kunnen de schoorsteenkappen ook in r.v.s. of in koper worden geleverd. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag. Wilt u de verkoopprijs van een standaard sierkap weten dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Foto’s » Bekijk de verschillende sier schoorsteenkappen.

 

Rookgasventilator met overzetschoorsteenkap

Rookgasventilator met overzetschoorsteenkap

Naast alle getoonde schoorsteenkappen is er ook de mogelijkheid om een sier schoorsteenkap geheel naar uw eigen wensen te laten ontwerpen, deze worden door ons in de smederij opmaat gemaakt.

De schoorsteenkappen kunnen worden uitgevoerd in r.v.s., aluminium en koper.

De roestvrijstalen en aluminium sier schoorsteenkappen worden zwart gecoat daardoor zijn de sier schoorsteenkappen dan bestand alle weersomstandigheden.

 

 

 

Schoorsteenkap

Schoorsteenkap geplaatst op nieuwe schoorsteen

Neem direct contact met ons op

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u weten wat de kosten voor u zijn? Vul dan onderstaand formulier in of bel 023-5316950.

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoon*

  Uw adres

  Uw woonplaats*

  Uw bericht

  Foto meesturen? U kan er 1 meesturen!