Facebook   Pinterest   Google Plus

Er kunnen veel problemen worden voorkomen als de schoorsteen is voorzien van een goede schoorsteenkap. Er zijn verschillende type schoorsteenkappen afhankelijk van bijvoorbeeld, vermeerdering van trek in de schoorsteen, speciale schoorsteenkappen voor rietbedekte daken, overzetschoorsteenkappen. Etc.

Foto’s » Bekijk het portfolio van onze overzetschoorsteenkappen.

Schuine Overzet Schoorsteenkap

Schuine Overzet Schoorsteenkap

Overzetschoorsteenkappen voor meerdere

Overzetschoorsteenkap voor meerdere rookkanalen

Overzetschoorsteenkappen op maat gemaakt

Overzetschoorsteenkap op maat

Overzetschoorsteenkappen

Bij renovatie van de schoorsteen wordt soms gekozen om een overzetschoorsteenkap over de bestaande schoorsteen te plaatsen. Deze keuze wordt gemaakt vanwege het kostenaspect maar ook vanwege de vormgeving van de schoorsteen.

Er is ook de mogelijkheid om een overzetschoorsteenkap geheel naar uw eigen wensen te laten ontwerpen deze door ons in de smederij opmaat gemaakt. De overzetschoorsteenkappen kunnen worden uitgevoerd in r.v.s., aluminium en koper. De roestvrijstalen en aluminium schoorsteenkappen worden zwart gecoat daardoor zijn de schoorsteenkappen dan bestand alle weersomstandigheden.

Elke overzetschoorsteenkap wordt geheel in overleg ontworpen en opmaat gemaakt.

Neem direct contact met ons op

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u weten wat de kosten voor u zijn? Vul dan onderstaand formulier in of bel 023-5316950.

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoon*

  Uw adres

  Uw woonplaats*

  Uw bericht

  Foto meesturen? U kan er 1 meesturen!