Facebook   Pinterest   Google Plus

Een openhaard is in veel huiskamers een sfeermaker en niet alleen in huiskamers maar in een woonkeuken zorgt een openhaard ook voor net even iets extra’s. Meestal is het mogelijk een open vuur te creëren in bestaande schoorsteenmantels. De stookplaats kan worden opgebouwd uit vuurstenen of worden voorzien van een cortenstalen frame. In sommige stookplaatsen is een met chamotte klei bekleedde achterwand net weer even iets anders dan normaal.

Foto’s » Bekijk het portfolio van onze houtgestookte openhaarden en houtgestookte inzethaarden.

De openhaarden kunnen worden gemaakt voor het stoken van hout of gas. Tegenwoordig is een gasgestookte openhaard zowat niet meer van een houtgestookte openhaard te onderscheiden.

In bestaande openhaarden kan in de meeste gevallen met wat kleine aanpassingen een gesloten inzethaard worden geplaatst.
Ook bestaat de mogelijkheid als de klant al in het bezit is van inzethaard om deze in een nieuw te ontwerpen schouw te laten plaatsen.

houtgestookte-openhaard-1houtgestookte-openhaard-2houtgestookte-openhaard-3houtgestookte openhaard

Mogelijkheden

Of u nu kiest voor klassiek, traditioneel of design, wij hebben een scala van mogelijkheden in huis. De klassieke schouwen kunnen door ons worden geleverd en geplaatst .
De stookplaats kan worden voorzien van vuurstenen, cortenstalen frame of chamotte klei interieur. Een uitvoering met oude steentjes en toepassing haardplaat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Het realiseren van design openhaarden is maatwerk, meestal groeit een dergelijk ontwerp tijdens persoonlijke bezoeken en kan in combinatie met uw adviseur.

 

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u weten wat de kosten voor u zijn? Vul dan onderstaand formulier in of bel 023-5316950.

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoon*

  Uw adres

  Uw woonplaats*

  Uw bericht

  Foto meesturen? U kan er 1 meesturen!