Facebook   Pinterest   Google Plus

Een gasgestookte openhaard is in veel huiskamers een sfeermaker en niet alleen in huiskamers maar in een woonkeuken zorgt een open haard ook voor net even iets extra’s. In bestaande schoorsteenmantels is het vaak mogelijk om een open vuur te creëren. De stookplaats kan worden opgebouwd uit vuurstenen of worden voorzien van een cortenstalen frame. In sommige stookplaatsen is een met chamotte klei bekleedde achterwand net weer even iets anders dan normaal.

Foto’s » Bekijk het portfolio van onze gasgestookte openhaarden.

Open haard op hout of gas

De openhaarden kunnen worden gemaakt voor het stoken van hout of gas. Tegenwoordig is een gasgestookte openhaard zowat niet meer van een houtgestookte open haard te onderscheiden. Of u nu kiest voor klassiek, traditioneel of design, wij hebben een scala van mogelijkheden in huis. De klassieke schouwen kunnen door ons worden geleverd en geplaatst.

gasgestookte-openhaard-3

gasgestookte-openhaard-1

gasgestookte-openhaard-2

Houtgestookt-Moderne-Schouw

 

 

 

 

 

Stookplaats openhaard

De stookplaats kan worden voorzien van vuurstenen, cortenstalen frame of chamotte klei interieur. Een uitvoering met oude steentjes en toepassing haardplaat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Het realiseren van design openhaarden is maatwerk, meestal groeit een dergelijk ontwerp tijdens persoonlijke bezoeken en kan in combinatie met uw adviseur.

Neem direct contact met ons op

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u weten wat de kosten voor u zijn? Vul dan onderstaand formulier in of bel 023-5316950.

    Uw naam*

    Uw email*

    Uw telefoon*

    Uw woonplaats*

    Uw bericht