Facebook   Pinterest   Google Plus

Project Openhaarden

Wilt u uw bedrijf aankleden met sfeervolle openhaard? Schmidt Schoorsteenwerken is gespecialiseerd in de aanleg van openhaarden in projecten. Hiervoor dient naast de vakkundige aanleg van de openhaarden extra rekening te worden gehouden met luchthuishouding en brandveiligheid in de betreffende ruimten. Veelal wordt in samenwerking met Architecten- en Bouwadviesbureaus een openhaard gerealiseerd.

Schmidt Schoorsteenwerken heeft al voor meerdere hotels, horecagelegenheden en kantoorcomplexen een project openhaard gerealiseerd.

project openhaarden
project openhaarden 2

Foto’s » Bekijk het portofolio van onze projecten openhaarden.

 

Project Overzetschoorstenen

Op daken van appartement complexen en flats staan veelal schoorstenen van ventilatiekanalen en ontluchtingskanalen welke door gebruik en door weersinvloeden dermate zijn aangetast. De rookkanalen zijn vaak nog wel in redelijke staat maar de schoorstenen buitendaks zijn slecht en aan vervanging toe. Een uitermate geschikte oplossing is het plaatsen van prefab overzetschoorstenen met HR uitmondingen. Onze professionals inspecteren eerst wat de staat van de schoorsteen van uw bedrijf is en kunnen daarna overgaan tot het plaatsen van deze prefab overzetschoorsteen.

De overzetschoorstenen die wij leveren en plaatsen worden o.a. vervaardigt uit zeewater bestendig aluminium, welke kunnen worden voorzien van een poedercoating en is daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden. De kleur van de overzetschoorsteen is eventueel nader te bepalen in RAL kleur.

overzet schoorsteen
overzetschoorsteen

Foto’s » Bekijk het portofolio van onze projecten overzetschoorstenen.

 

Project aanleg nieuwe Rookkanalen

Het enkelwandig RVS rookkanaal EN is geschikt voor de renovatie van bestaande rookkanalen, aansluitingen van houtkachel of haard of als aansluitstuk naar een dubbelwandig rookkanaal. Uiteraard dient hiervoor dan een verloop van dubbelwandig naar enkelwandig rookkanaal te worden gebruikt. Het enkelwandig RVS rookkanaal EN wordt standaard in blank RVS geleverd en is uit voorraad leverbaar. Tegen meerprijs is het enkelwandig RVS rookkanaal EN ook leverbaar in zwart en antraciet.

nieuw rookkanaal
aanleg afvoerkanalen zwembad Lisse

Foto’s » Bekijk het portofolio van onze projecten aanleg nieuwe rookanalen.

 

Project Schoorsteenrenovatie

Schmidt Schoorsteenwerken is ook gespecialiseerd in de schoorsteenrenovatie van industriële schoorstenen en levering en installatie van nieuwe rookgasafvoerkanalen. Door onze jarenlange ervaring met het renoveren van schoorstenen in de particuliere en de industriële sector zijn wij in staat om een professionele schoorsteenrenovaties uit te voeren. De advisering rondom de materiaalkeuze, isolatie, materiaalsterkte, lengte en diameter zijn zulke specifieke aangelegenheden. Dit is uitsluitend mogelijk na volledige bestudering van het object. In het advies wordt rekening gehouden met wettelijke richtlijnen en voorschriften welke van toepassing kunnen zijn.

schoorsteenrenovatie, schoorsteen renovatie
project schoorsteenrenovatie plaatsen

Foto’s » Bekijk het portofolio van onze projecten schoorsteenrenovatie.

 

Project Schoorsteeninspectie

Voor de veiligheid van uw bedrijf, uw werknemers en mogelijk uw gasten is het noodzakelijk om de schoorsteen van uw bedrijf of fabriek te inspecteren. Schmidt Schoorsteenwerken is gespecialiseerd in projectmatige schoorsteeninspectie. Uitwending inspecteren wij de schoorsteen op loszittende stenen, losgeraakte voegen en scheuren in de bovenplaat. Door middel van een professionele videocamera inspecteren wij de schoorsteen inwendig.

project schoorsteeninspectie
project schoorsteeninspectie voegen

Foto’s » Bekijk het portofolio van onze projecten schoorsteeninspectie.

Neem direct contact met ons op en vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u weten wat de kosten voor u zijn? Vul dan onderstaand formulier in of bel 023-5316950. U krijgt bij ons altijd een vrijblijvende offerte. Ook kunnen wij vrijblijvend bij u op locatie komen u van advies te voorzien.

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoon*

  Uw adres

  Uw woonplaats*

  Uw bericht

  Foto meesturen? U kan er 1 meesturen!