Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen Amstelveen

Schoorstenen, openhaarden, houtkachels of rookkanalen?

Schmidt Schoorsteenwerken is dé expert als het gaat om realisatie, renovatie of restauratie van uw schoorsteen in Amstelveen. Wilt u een nieuwe schoorsteen, omdat uw huis of bedrijfspand er nog geen heeft? Of bent u op zoek naar gashaarden, pelletkachels of schoorsteenkappen in Amstelveen? Wij realiseren deze graag voor u. Maar ook als u al in het bezit bent van een prima rookkanaal, schoorsteen en/of openhaard, kan het verstandig zijn deze te laten renoveren. Oude materialen verslijten op den duur nou eenmaal en rookkanalen kunnen verstopt komen te zitten. Kies er daarom nu voor uw schoorsteenzaken in Amstelveen netjes op orde te laten brengen door de vakmensen van Schmidt Schoorsteenwerken.

Een schoorsteen in Amstelveen hebben we binnen één dag gerealiseerd

Schoorsteen AmstelveenHet klinkt waarschijnlijk als een erg grote en ingrijpende klus: het plaatsen van een nieuw rookkanaal en een bijbehorende schoorsteenkappen bovenop uw dak in Amstelveen. Als er nooit een rookkanaal heeft gezeten, moeten er immers ook openingen worden gemaakt in uw dak en vloer(en), afhankelijk van het aantal etages tussen uw warmtepunt en uw dak. Maar wees gerust: onze specialisten hebben al jarenlang ervaring opgebouwd, zodat zij precies weten hoe zij dit het netst en binnen één dag kunnen realiseren. Daarnaast is Schmidt Schoorsteenwerken al meer dan 60 jaar actief, dus ons bedrijf functioneert inmiddels ook als kenniscentrum op het gebied van schoorstenen. Heeft u dus vakmensen nodig voor uw bestaande schoorsteen in Amstelveen of wilt u op uw woning of bedrijfspand in Amstelveen of omgeving een nieuwe schoorsteen laten bouwen; dan bent u bij Schmidt Schoorsteenwerken aan het juiste adres.

Onze producten

Gashaard AmstelveenWij staan in heel West-Nederland, waaronder Amstelveen, bekend als dé expert op het gebied van schoorstenen. Wat sommige mensen echter niet direct weten, is dat wij ook een grote collectie aan sfeerhaarden en kachels met prachtige schouwen hebben. In deze producten kan onderscheid worden gemaakt in soorten brandstof. Voor iedere smaak hebben wij een passende haard of kachel. Van traditionele sfeerhaarden tot aan milieubewuste pelletkachels. Ook inzethaarden en houtkachels kunt u bij ons kopen. Hierbij een korte opsomming van ons aanbod:

Bel ons

Bent u in Amstelveen toe aan een nieuwe, gerestaureerde of gerenoveerde schoorsteen: Bel naar telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl voor een schoorsteen in Amstelveen!