Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen Amsterdam

Vele soorten schoorsteenwerken

Schoorsteen AmsterdamWat u wens ook is wat betreft een schoorsteen in Amsterdam: bij Schmidt Schoorsteenwerken bent u aan het juiste adres. Wilt u graag een schoorsteen in uw pand hebben, maar deze is nog niet aanwezig? Onze specialisten monteren hem graag bij u! Bent u al in het bezit van een rookkanaal, maar werkt deze niet meer naar behoren? Onze experts komen graag bij u langs in Amsterdam en renoveren de boel! Heeft u een mooie oude openhaard met bijbehorende schoorsteen, maar begint deze te verslijten? Onze professionele vakmensen restaureren hem weer in originele staat! Kortom, wat u wens ook is aangaande schoorstenen, sfeerhaarden, openhaarden of kachels: wij helpen u verder.

U wilt graag ook een goedwerkende schoorsteen in Amsterdam?

Een goedwerkende schoorsteen biedt vele voordelen. Ten eerste kunt u dankzij het rookkanaal een mooi vuurtje in huis branden. Daarvoor is wel een praktische, veilige en mooie haard of kachel nodig. Gelukkig kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Wij leveren namelijk een bijzondere pelletkachel, houtkachels, gashaarden, openhaarden en gaskachels. Als u door Schmidt Schoorsteenwerken een volledig nieuw rookkanaal bij u in Amsterdam wilt laten installeren, dan kunt er van uit gaan dat dit met het beste materiaal gebeurt. Wij monteren namelijk enkel Metaloterm RVS dubbelwandige schoorstenen. Dit materiaal voldoet aan alle veiligheidseisen. Wat het bezit van een schoorsteen in Amsterdam nog meer als groot voordeel biedt, is dat u er van overtuigd kunt zijn dat de rook uit uw haard of kachel op veilige en schone manier uw pand verlaat. Dus heeft u al een schoorsteen? Dan zorgen wij ervoor dat deze weer precies naar wens en op maat gerenoveerd of gerestaureerd wordt. De rook kan dan weer netjes uw pand in Amsterdam verlaten.

Onze projecten

Gashaard AmsterdamSchmidt Schoorsteenwerken is ook voor u in Amsterdam dé partner op schoorsteengebied voor zowel particulieren als bedrijven. Van het restaureren van één enkele schoorsteen in een monumentale woning tot het monteren van meerdere schoorstenen in een modern bedrijfspand: wij staan voor u klaar. Wij geven u graag een handig overzicht van onze projecten:

  • Schoorsteeninspectie
  • Schoonsteenrenovatie
  • Overzetschoorstenen
  • Openhaarden met diverse schouwen
  • Aanleg nieuwe rookkanalen

Contact

Voor al uw wensen aangaande schoorstenen en het kopen van diverse kachels in Amsterdam is Schmidt Schoorsteenwerken uw partner. Bel vandaag nog naar telefoonnummer 023-5316950 of stuur een mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Wij realiseren of renoveren graag uw schoorsteen in Amsterdam!