Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen Den Haag

Expert in schoorstenen, rookkanalen, kachels en openhaarden

Wilt u uw schoorsteen en rookkanalen in Den Haag laten inspecteren, restaureren, renoveren of repareren? Of bent u op zoek naar gaskachels, schoorsteenkappen of sfeerhaarden? Schmidt Schoorsteenwerken helpt u graag. Wij zijn al ruim 60 jaar dé professional in het westen van Nederland op het gebied van schoorstenen Den Haag. Heeft u nog geen schoorsteen, maar zit u eraan te denken een open haard of kachel in uw pand in Den Haag of omgeving te laten plaatsen? Ook dan bent u bij Schmidt Schoorsteenwerken aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een grote collectie aan in sfeerhaarden, kachels en schouwen en monteren enkel een schoorsteen van het beste materiaal. Ook bij u in Den Haag dus!

Waarom een schoorsteen bouwen in Den Haag zo leuk is

Zoals gezegd is Schmidt Schoorsteenwerken al ruim 60 jaar actief in de wereld van schoorstenen. Wij werken vanuit Haarlem en zijn binnen no time overal in het westen van Nederland op locatie. Wij hebben dan ook al heel veel bezoekjes mogen brengen aan het mooie Den Haag. Zo hebben wij vele grote panden, zoals restaurants, welnessresorts en hotels mogen voorzien van prachtige moderne, vrijstaande openhaarden. Uiteraard houdt het voor onze vakmensen niet op bij enkel het plaatsen van de haard. Er moeten immers ook enkele openingen gemaakt worden in vloeren en daken, zodat de rook netjes via het rookkanaal het pand kan verlaten. Maar wees gerust; dit werk is vaak al in één dag klaar! Niet alleen bij deze grotere projecten; ook particulieren weten onze experts te vinden. Wilt u ook uw woning of bedrijfspand in Den Haag verfraaien door een haard, kachel en/of schoorsteen te laten plaatsen? Volg dan de velen voor u en kies ook voor een schoorsteen in Den Haag van Schmidt Schoorsteenwerken.

Kachels en haarden zijn onze specialiteit

Palletkachel Den HaagNaast onze expertise in de schoorsteen bieden wij ook vele kachels en sfeerhaarden aan. Vindt u het moeilijk te kiezen wat in uw woning of pand het beste zou staan? Vraag dan gerust een van onze deskundigen om hulp. Vanwege onze jarenlange ervaring worden wij namelijk als kenniscentrum op het gebied van schoorstenen, haarden en kachels beschouwd. Durft u het ook aan? U vindt bij ons het volgende:

Hoe vindt u ons?

U bent er inmiddels ook van overtuigd dat een schoorsteen uw pand in Den Haag naar een hoger niveau brengt? Of wilt u juist een prachtige houtkachel kopen? Bel dan Schmidt Schoorsteenwerken via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl en laat onze specialisten uw schoorsteen in Den Haag realiseren!