Facebook   Pinterest   Google Plus

Dubbelwandig rookkanaal

U wilt een haard of kachel laten installeren?

Als u een haard of kachel in uw huis wilt laten installeren, maar nog geen rookkanaal heeft, dan monteert Schmidt Schoorsteenwerken graag een dubbelwandig rookkanaal bij u in huis. Vaak lukt dit al binnen één dag. Wij installeren een dubbelwandig kanaal dat aan alle nieuwste veiligheidseisen voldoet. U bent dus binnen een dag voorzien van een veilig rookkanaal om voortaan zonder zorgen van een lekker haard- of kachelvuurtje te kunnen genieten. Wie wil dat nou niet?

Wij installeren en plaatsen een dubbelwandig rookkanaal in de regio van Amstelveen, ’t Gooi, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Hilversum, Den Haag, Amsterdam, Utrecht.

Ons dubbelwandig rookkanaal is van de beste kwaliteit

Dubbelwandig rookkanaalOns dubbelwandig rookkanaal is van het merk Metaloterm. Metaloterm bestaat al sinds 1982. De producten van dit kwaliteitsmerk staan erom bekend vervaardigd te zijn uit het beste roestvast staal, aluminium en thermisch verzinkt staal. Wat vooral indruk maakt is de gepatenteerde, zwevende verbinding tussen de binnen- en buitenbuis. Dankzij dit dubbelwandig systeem is het rookkanaal veilig en uiterst efficiënt. Deze verbinding zorgt er namelijk voor dat er geen warmte vanuit de binnenbuis kan worden overgebracht naar de buitenbuis. Daardoor kan de buis tot wel 1.200 graden Celsius verdragen. Als dat u geen veilig gevoel geeft? En dan hebben we het nog niet eens over het isolatiemateriaal gehad. Dit, Amgiso genaamd, komt ook uit de stal van Metaloterm. Het materiaal bestaat uit minerale wol. Dit is gemaakt uit steen of glas en is daardoor bestand tegen zeer hoge temperaturen. Bovendien is minerale wol een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, want er komen geen schadelijke stoffen bij vrij. Bent u inmiddels ook overtuigd dat dubbelwandig de beste variant is om een rookkanaal aan te schaffen?

Onze collectie haarden en kachels

U wilt een rookkanaal aanschaffen. Dit betekent dat u interesse heeft in een mooie haard of kachel in uw kamer. Of dat nou een woonkamer, eetkamer, bedrijfsruimte, kantine of woonkeuken is. Schmidt Schoorsteenwerken heeft een grote collectie in haarden en kachels. Wellicht slim om meteen even een kijkje te nemen in deze collectie, alvorens u onze deskundigen optrommelt een dubbelwandig kanaal bij u te monteren? Wij hebben:

  • Hout- of gasgestookte openhaarden
  • Hout- of gaskachels
  • Pelletkachels
  • Inzetkachels en -haarden
  • Schouwen

Ben ons vandaag nog

Als u een kachel of haard wilt laten plaatsen in uw huis is het noodzakelijk een rookkanaal te laten plaatsen. Schmidt Schoorsteenwerken levert u het beste dubbelwandig kanaal. Bel ons via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl voor een dubbelwandig rookkanaal!