Facebook   Pinterest   Google Plus

Gaskachels

Sfeer bedienen op afstand

Gaskachels worden steeds populairder. Dat vinden onze experts van Schmidt Schoorsteenwerken ook niet zo gek. Het grote voordeel van gaskachels is namelijk dat deze met een afstandsbediening te regelen zijn. Geen gesjouw met hout, maar lekker vanuit de bank de kachel bedienen. Een ander groot voordeel van een gaskachel, ten opzichte van een haard, is dat een kachel een enorm groot rendement heeft. Er gaat veel minder warmte verloren. Verder verbruikt u geen hout, er ontstaat minder rook (dus minder risico op koolmonoxidevergiftiging) en u heeft geen last van rondspringende vonken. Gaskachels zijn dus in vele opzichten een mooie, moderne variant op de sfeervolle haard. En dat terwijl hij qua uiterlijk helemaal niet meer te onderscheiden is van deze traditionele versie!

Gaskachels in vele vormen en maten

GaskachelsGaskachels leveren u dus enorm veel voordelen. Vooral het rendement is voor veel mensen een doorslaggevende reden om een gaskachel aan te schaffen. U heeft heel snel lekker veel warmte in huis, waardoor dit u uiteindelijk mooi financieel voordeel oplevert. Voor elk interieur is een passende gaskachel te vinden. Of dat nou voor een klassieke inrichting in een woonhuis, of een strakke lobby in een horecagelegenheid is. Neem gerust een kijkje in onze foto’s om te kijken naar een selectie gaskachels die wij al hebben mogen installeren. Heeft u ook al een plaatje in uw hoofd? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Leg uw plannen en wensen aan hen voor en zij bespreken uitvoerig met u wat er allemaal mogelijk is. Heeft u zelf nog niet echt een idee wat het beste in uw huis of bedrijfspand past? Geen zorgen: onze ervaren experts denken graag met u mee!

De vele voordelen van een gaskachel

Schmidt Schoorsteenwerken is al 60 jaar actief in de wereld van schoorstenen, haarden en kachels. Wij leveren dan ook diverse diensten aan. De één wil een nieuwe schoorsteen geïnstalleerd hebben, de ander wil een traditionele, knisperende houtgestookte haard laten monteren. De derde wil juist zijn schoorsteen laten inspecteren en renoveren, terwijl de laatste haar interieur een nieuwe boost wil geven door het laten toevoegen van een energiezuinige kachel. U bent op zoek naar een gaskachel. Graag leggen wij nog even de vele voordelen van gaskachels aan u voor:

  • Hoog rendement
  • Minder vervuiling
  • Veilig
  • Makkelijk te bedienen
  • Net zo sfeervol als houtgestookte haarden

Kies nu voor de expert in gaskachels

Bel nu naar Schmidt Schoorsteenwerken via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Wij zijn de expert in gaskachels!