Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen Haarlem

Rookkanalen, openhaarden of gaskachels in Haarlem?

Schoorsteen HaarlemUw schoorsteen in Haarlem werkt niet meer optimaal? Of bent u nog niet in het bezit van een schoorsteen, maar zou u toch wel graag een rookkanaal in uw huis willen hebben? Schmidt Schoorsteenwerken is dan dé perfecte partner. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring in schoorstenen. Wij werken dus met vele jaren ervaring, specialistisch gereedschap en het beste vakmanschap ook graag aan uw schoorsteen in Haarlem of omgeving. Kijkt u even mee naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze diensten voor uw schoorsteen in Haarlem

Schmidt Schoorsteenwerken heeft voor iedere schoorsteen een passende oplossing. Of die schoorsteen nou van een particulier is of bij een bedrijf hoort. Heeft u nog geen rookkanaal in uw pand, maar u wilt er toch wel graag een warm vuurtje in kunnen branden? Wij monteren graag voor u een (Metaloterm RVS dubbelwandig) rookkanaal. Het monteren van een rookkanaal klinkt misschien als een heuse operatie, gezien het feit dat er openingen in eventueel vloeren en daken gemaakt zullen moeten worden, maar maakt u zich geen zorgen: onze specialisten krijgen de klus meestal in één dag al geklaard! Is uw pand in Haarlem al voorzien van een schoorsteen, maar twijfelt u eraan of deze nog wel optimaal werkt? Ook dan bieden onze vakmensen de oplossing. Zij zijn namelijk zeer bekwaam in het inspecteren van schoorstenen. U krijgt vervolgens een duidelijk en volledig rapport, waarna u zo nodig kunt besluiten uw rookkanaal te laten restaureren of renoveren.

Van gashaarden tot aan schoorsteenkappen

Houtkachel HaarlemOnze experts in schoorstenen hebben al regelmatig een bezoekje mogen brengen aan het mooie Haarlem. Monumentale panden, oude huizen, bedrijfspanden, nieuwbouwwijken: u ziet overal ons werk terug. Vanwege onze jarenlange ervaring en kennis, zorgen wij er altijd voor dat de nieuwe of gerestaureerde schoorsteen precies past in de stijl van het pand. Of dat nou mooi klassiek is of strak modern. Ook het rookkanaal in uw pand in Haarlem of omgeving leveren wij dus precies in stijl en op maat op. Maar het realiseren of renoveren van uw schoorsteen in Haarlem is nog niet alles wat we doen. Ook voor het volgende kunt u bij ons terecht:

Neem contact met ons op

Kortom, waar u nou ook naar op zoek bent in Haarlem op het gebied van schoorstenen, haarden of kachels: Schmidt Schoorsteenwerken is uw perfecte partner voor het kopen van een schoorsteen of kachel. Bel snel naar telefoonnummer 023-5316950 of stuur een mailtje naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl en laat een professional uw schoorsteen in Haarlem onder handen nemen!