Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen Hilversum

Openhaarden, schouwen, rookkanalen of gashaarden?

Bent op zoek naar een professional die uw schoorsteen in Hilversum kan restaureren of renoveren? Of wilt u een geheel nieuwe schoorsteen laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand in omgeving Hilversum? Of wilt u juist een houtkachel kopen? Neem dan snel contact op met Schmidt Schoorsteenwerken. Wij zijn al ruim 60 jaar expert op het gebied van schoorstenen, rookkanalen, kachels en haarden. Wij hebben al diverse bedrijfspanden, instellingen, woningen en monumentale panden mogen voorzien van een nieuwe- of verbeterde schoorsteen. Volgt u ook?

Waar te beginnen als u een schoorsteen in Hilversum wilt hebben

Misschien bent u nog wel helemaal niet in het bezit van een schoorsteen. Waar dan te beginnen? Onze vakmensen kunnen u van het beste advies voorzien. Zo stemmen zij samen met uw wensen af welke schoorsteen zij het beste vinden passen bij uw pand in Hilversum. Wilt u naast een schoorsteen ook een haard geïnstalleerd hebben? Ook dan bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. Zij nemen u graag mee in onze collectie openhaarden, sfeerhaarden en schouwen. Deze plaatsen we met veel zorg, en met behoud voor de originele stijl van uw woning in Hilversum, uw ideale openhaard. Weet u nog niet zeker of een openhaard hetgeen is u zoekt? Geen zorgen, dit is slechts een voorbeeld. In onze collectie vindt u onder meer een pelletkachel, houtkachels, gashaarden, openhaarden en gaskachels. Voor ieder wat wils dus!

Wat wij voor uw schoorsteen in Hilversum kunnen betekenen

Schoorsteen HilversumZoals u begrijpt zijn wij multi-inzetbaar als het gaat om schoorstenen. Of het nou om een woning in hartje Hilversum gaat of om een bedrijfspand elders in het westen van Nederland. Wij zijn dé perfecte partner het gebied van schoorsteenwerken. Wacht dus niet langer en besluit vandaag nog die nieuwe schoorsteen bij u te laten realiseren in Hilversum. Of laat uw schoorsteen inspecteren, uitwendig en/of inwendig. En wat dacht u van een volledige schoorsteenrenovatie? Kortom: bij ons bent u bij het juiste adres. Hierbij nog even al onze diensten en producten voor schoorstenen bij elkaar:

  • Laat een nieuwe bouwen door onze vakmensen
  • Let hem door onze experts inspecteren
  • Laat hem restaureren, renoveren of repareren
  • Schoorsteenkappen en schouwen
  • Rookgasventilatoren

Wij zijn úw partner

Wat u dus ook wilt laten doen op het gebied van een schoorsteen: wij komen graag een bezoekje bij u in Hilversum brengen. Bel naar telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl voor de mooiste, veiligste en beste schoorsteen in Hilversum!