Facebook   Pinterest   Google Plus

Houtkachel kopen

Sfeer met hoog rendement

Een houtkachel kopen is een erg verstandige keus. U kiest daarmee namelijk niet alleen voor een ontzettend sfeerverhogend verwarmingsmiddel. Nee, u heeft met de aanschaf van een houtkachel ook gekozen voor een hoog rendement. Een houtkachel wordt namelijk verwarmd via gas, en maakt daardoor veel meer branduren voor dezelfde energie die u kwijt zou zijn bij een houtgestookte openhaard. Onze houtkachels zijn verkrijgbaar in vele vormen en stijlen. De experts van Schmidt Schoorsteenwerken leveren maatwerk, dus zij kunnen ook voor u de perfecte kachel realiseren.

Een houtkachel kopen biedt u vele voordelen

Houtkachel kopenZoals gezegd is het kopen van een kachel een erg slimme aanschaf. U kunt deze aanschaf beter bekijken als een investering, want u bent financieel in gebruik veel voordeliger uit dan met een openhaard. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat u bij Schmidt Schoorsteenwerken alleen maar een traditionele houtkachel kunt kopen. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan houtkachels. Uw ideale houtkachel zit daar gegarandeerd tussen! Als u een kachel wilt kopen is het verstandig eerst grondig na te gaan welke sfeer u uw ruimte wilt laten ademen. Klassiek, modern, design? Verder is het van belang dat u, voordat u uw perfecte houtkachel gaat kopen, rekening houdt met de volgende punten: Uw schoorsteen moet een goede trek hebben, geïsoleerd zijn tegen kou en goed geveegd zijn. Weet u niet zeker of dit bij u het geval is? Schmidt Schoorsteenwerken adviseert u hier graag over en helpt u verder.

Ons aanbod in diensten

Het kopen van een houtkachel is een belangrijke aankoop. Om optimaal te kunnen genieten van uw nieuwe kachel, is het van belang uw gehele schoorsteen op orde te hebben. Gelukkig kan Schmidt Schoorsteenwerken u ook daarmee van dienst zijn. Heeft u al een schoorsteen of moet er een nieuwe geplaatst worden? Wij helpen u graag. Wilt u dus volledig profijt halen uit uw nieuwe kachel, kijk dan ook eens even bij onze andere diensten:

  • Plaatsen van een nieuwe schoorsteen
  • Inspecteren van uw schoorsteen
  • Renoveren van uw schoorsteen
  • Restaureren van uw schoorsteen
  • Plaatsen van een schoorsteenkap of rookgasventilator

Neem contact met onze specialisten op

Schmidt Schoorsteenwerken adviseert u graag als u overweegt een houtkachel voor uw huis of bedrijfspand te kopen. Maak dus snel een afspraak via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Een houtkachel kopen is een erg verstandige keus!