Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen Leiden

Gashaarden, rookkanalen, houtkachels of schoorsteenkappen?

Heeft u al een handige schoorsteen in Leiden? Of bent u van plan een houtkachel te kopen? De professionele vakmensen van Schmidt Schoorsteenwerken helpen u graag verder. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van schoorstenen en sfeerhaarden. Of het nou gaat om het restaureren van een monumentale open haard met klassieke schoorsteen of om het plaatsen van een onzichtbaar rookkanaal boven de kachels in een nieuw bedrijfspand: wij regelen het voor u. Bekijk dus snel wat wij allemaal aanbieden aan diensten en projecten.

Uw schoorsteen in Leiden is niet onze eerste

Kachel LeidenSchmidt Schoorsteenwerken is inmiddels een begrip in het westen van Nederland. Ons bedrijf, met al meer dan 60 jaar ervaring, heeft dan ook al heel veel projecten mogen uitvoeren in Leiden. Wist u trouwens dat wij niet alleen specialist zijn op het gebied van de schoorsteen, maar uw woning of bedrijfspand ook kunnen voorzien van een pelletkachel, houtkachels, gashaarden, openhaarden of gaskachels? Misschien vindt u het lastig om te bepalen welke verwarmingsmethode het best bij uw pand past. Of welke schoorsteen het veiligst en snelst de rook uit uw pand in Leiden kan laten verdwijnen. Maakt u zich geen zorgen: onze vakmensen zijn naast professionals op het gebied van schoorstenen, kachels en haarden monteren ook voorzien van jarenlange kennis. Al onze medewerkers functioneren dus als kenniscentrum op het gebied van schoorsteenwerken. Ook voor uw schoorsteen in Leiden dus. Zij hebben altijd een passende oplossing voor uw wens.

Veel keuze in openhaarden en sfeerhaarden

Bij een mooie schoorsteen en praktisch rookkanaal past eventueel ook een mooie open haard. Heeft u voor uw woning in Leiden behoefte aan een open haard? Ook dan is Schmidt Schoorsteenwerken het bedrijf waar u meteen een mooi passende open haard kunt aanschaffen. En wij monteren hem ook nog eens voor u! Of u nou in een moderne nieuwbouwwijk woont of in een monumentaal pand: voor iedereen in Leiden hebben wij een passende open haard. Kijkt u gerust even mee in onze collectie haarden:

  • Houtgestookte open haard
  • Gasgestookte open haard
  • Gesloten gashaard
  • Design open haard
  • Schouwen

Bel ons vandaag nog

Kortom, of u nou voor uw woning of bedrijfspand in Leiden op zoek bent naar een nieuwe schoorsteen, renovatie- of restauratiewerkzaamheden voor uw rookkanaal of een nieuwe openhaard: Schmidt Schoorsteenwerken staat voor u klaar. Bel snel naar telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Wij helpen u graag snel verder aan een schoorsteen in Leiden!