Facebook   Pinterest   Google Plus

Openhaard

Niets zo sfeervol als een haard

Er is niets zo sfeervol als een openhaard. U weet dat ook. En daarom bent u op zoek naar de mooiste, best passende openhaard voor bij u in huis of in uw bedrijfspand. Bij Schmidt Schoorsteenwerken bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van haarden, kachels en schoorstenen. Graag nemen wij u mee in ons assortiment om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Voor iedere ruimte is er een passende openhaard

OpenhaardLaten we het eerst hebben over de verschillende vormen van openhaarden. Zo kunt u kiezen uit een openhaard gestookt op hout, of gestookt op gas. Het voordeel van een houtgestookte openhaard is dat u echt dat traditionele sfeertje in huis haalt, met dat mooie knetterende vuur op de achtergrond. Schmidt Schoorstenen heeft klassieke, moderne en design houtgestookte haarden in haar assortiment zitten. Ook voor in uw huiskamer, eetkamer, woonkeuken of bedrijfspand zit er geheid een geschikte openhaard tussen. Naast de houtgestookte haard, hebben we ook een groot scala aan gasgestookte haarden. Onze gasgestookte haarden zijn zowel in gesloten en open variant verkrijgbaar. Ook deze haarden zijn in vele vormen en stijlen verkrijgbaar en zijn precies op maat te bestellen. Het grote voordeel van een gashaard is dat u deze met een afstandsbediening kunt bedienen. Dus, welke openhaard past het beste bij u?

Schmidt Schoorsteenwerken is uw partner

Het is een heel verstandige keus een openhaard uit te kiezen bij Schmidt Schoorsteenwerken. Wij zijn namelijk ook expert in schoorstenen. Als u dus een haard of kachel wilt laten plaatsen, maar nog geen rookkanaal of schoorsteen heeft, kunt u deze meteen door onze vakmensen laten installeren. Vaak is dit al binnen één dag geregeld. Om precies te weten wat er in uw pand mogelijk is en wat wij kunnen bieden dat precies op uw wensen aansluit, is het slim een afspraak met een van onze deskundigen te maken. Mocht u eerst al even willen zien wat wij allemaal aanbieden op het gebied van haarden, kachels en schoorstenen; bekijk dan onze diensten en producten, waaronder:

  • Nieuwe schoorsteen plaatsen
  • Inspectie, renovatie of restauratie van uw schoorsteen
  • Hout-, gas- of pelletkachels
  • Hout- of gasgestookte haarden
  • Inzetkachels en -haarden

Ruime keuze in openhaarden

Bij Schmidt Schoorsteenwerken vindt u openhaarden in vele vormen, stijlen en maten. Zit er ook iets voor u tussen? Maak een afspraak! Bel telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl voor uw ideale openhaard!