Facebook   Pinterest   Google Plus

Pelletkachel

Toe aan een nieuwe warmtebron in huis?

Als u een nieuwe warmtebron voor in uw huis of bedrijfspand zoekt, overweeg dan eens een pelletkachel aan te schaffen. Een pelletkachel is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van haarden en kachels. Wist u dat deze kachel, gebaseerd op pellets, ontzettend milieuvriendelijk is? De pellets worden namelijk geperst uit hout zonder toevoegingen. Omdat het geperst hout veel langer meegaat dan losse stukjes hout, heeft dit hout een enorm hoge stookwaarde. U ontvangt hieruit dus enorm veel rendement. Een verder voordeel is dat deze kachel in te stellen is via de thermostaat. Ontzettend makkelijk dus! Bovendien vormt deze kachel weinig restproduct, zelfs minder dan 1% asvorming. Bent u inmiddels overtuigd van de kracht van een pelletkachel?

De pelletkachel is in opkomst

PelletkachelSchmidt Schoorsteenwerken heeft al regelmatig bezoekjes aan diverse steden en dorpen in heel West- en Midden-Nederland mogen brengen om allerhande schoorstenen, haarden en kachels te mogen realiseren. Wij hebben dan ook al meer dan 60 jaar ervaring, dus wij worden inmiddels als kenniscentrum op het gebied van schoorstenen, kachels en haarden beschouwd. Ons valt op dat er steeds meer vraag ontstaat voor de pelletkachel. Steeds meer mensen begrijpen dat de aanschaf van een pelletkachel een slimme investering is. Daar zijn wij erg blij mee. Over slimme keuzes gesproken: het is zeer van belang dat de rook vanuit uw pelletkachel goed weg kan uit uw huis via een schoon en veilig rookkanaal. Weet u niet zeker of uw rookkanaal nog schoon genoeg is en voldoet aan de nieuwste veiligheidseisen? Laat het dan door een van onze specialisten inspecteren. Mocht het nodig zijn, dan wordt uw rookkanaal gerenoveerd, waardoor u vervolgens optimaal profijt heeft van uw mooie, nieuwe pelletkachel.

Andere diensten van Schmidt Schoorsteenwerken

Schmidt Schoorsteenwerken handelt in pelletkachels van de merken Janus Pellet en de K-Stove. Voor iedereen zit er wat moois tussen. De één past wat beter in een klassiek interieur, de ander komt juist heel mooi tot zijn recht in een wat moderne inrichting. Kijk gerust even bij onze foto’s of neem contact met onze specialisten op voor meer informatie. Maar handelen in palletkachels is niet het enige dat wij doen. Bij ons kunt u ook terecht voor:

  • Nieuwe schoorstenen
  • Schoorsteen inspectie
  • Schoorsteen renovatie
  • Schoorsteen restauratie
  • Openhaarden, gashaarden, gaskachels en houtkachels

Contact

Bel naar Schmidt Schoorsteenwerken via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl voor een pelletkachel!