Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen Rotterdam

Bekend in de hele regio

Schoorsteen RotterdamHet is verstandig uw schoorsteen in Rotterdam te laten renoveren als deze niet meer werkt zoals verwacht wordt. Heeft u geen schoorsteen of rookkanaal? Dan kan u uw huis of bedrijfspand een mooie make-over geven door een sfeerhaard toe te voegen. U heeft het wellicht wel eens gezien bij iemand thuis, in een restaurant of in een hotel: zo’n prachtige, moderne openhaard, middenin een ruimte. Of bent u meer een liefhebber van een klassieke houtgestookte sfeerhaarden met schitterende schouwen aan de wand van een kamer? Misschien zoekt u gewoon een praktisch rookkanaal voor een simpele, noodzakelijke kachel? Wat u wens ook is voor bij u in Rotterdam: Schmidt Schoorsteenwerken heeft de perfecte oplossing voor u.

Een schoorsteen voor Rotterdam leveren wij in vele vormen en maten

Het plaatsen van een schoorsteen is een noodzaak als u een warmtebron in uw pand in Rotterdam heeft, zoals een kachel of openhaard. Nadat er verwarming door bijvoorbeeld hout, gas of pellets heeft plaatsgevonden, stijgt het restproduct van de verbranding – in de vorm van rook – omhoog. Deze rook komt terecht in het rookkanaal waarna de schoorsteen de rook loslaat in de lucht. Het is verstandig deze schoorsteen af te laten dekken met een mooi passende schoorsteenkap. Goed nieuws: wij verkopen en monteren schoorsteenkappen voor moderne tot monumentale panden. Voor ieder gebouw zit er dus wel een mooie kap tussen. Bent u al in het bezit van een schoorsteen en rookkanaal bij u in Rotterdam? Dan is het verstandig deze te laten inspecteren en eventueel te renoveren. Schoorstenen kunnen namelijk verstopt raken, verslijten of gaan lekken. Hierbij loopt u het risico op koolmonoxidevergiftiging. Om dit te voorkomen is een inspectie de juiste beslissing. Onze experts kijken uitwendig en inwendig (door middel van een camera) hoe de stand van zaken is van uw rookkanaal. Zo nodig renoveren zij de schoorsteen vervolgens. Kortom, de vakmensen van Schmidt Schoorsteenwerken helpen u direct en indirect aan een veilig, schoon en mooi pand.

Gashaard RotterdamVeel keuze in warmtebronnen

In Rotterdam doen wij veel meer dan enkel schoorstenen bouwen of renoveren. Zo kunt u ook bij ons houtkachels en haarden kopen. Er zit vast ook iets voor u tussen:

Contactgegevens

Voor schoorstenen, haarden of kachels in Rotterdam is Schmidt Schoorsteenwerken uw partner. Bel naar telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl voor uw juiste schoorsteen in Rotterdam!