Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen

Dé expert in schoorstenen

Wilt u een schoorsteen laten monteren op uw huis of bedrijfspand? Bij Schmidt Schoorsteenwerken bent u dan bij het juiste adres. Bent al in het bezit van een goede schoorsteen? Dan is het verstandig deze te laten inspecteren door specialisten. Ook daarvoor kunt u bij Schmidt Schoorsteenwerken aankloppen. Werkt uw rookkanaal niet meer optimaal? Wij renoveren het graag! Wij zijn al ruim 60 jaar dé expert op het gebied van schoorstenen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

SchoorsteenKom voor uw schoorsteen naar Schmidt Schoorsteenwerken

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van schoorstenen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u nog geen rookkanaal in uw pand en wilt u graag een nieuwe schoorsteen laten bouwen? Onze deskundigen installeren dan, vaak al binnen één dag, een RVS dubbelwandig rookkanaal bij u. Dit voldoet aan alle nieuwste veiligheidseisen. Verkeert uw schoorsteen in slechte staat? Laat hem dan inspecteren door Schmidt Schoorsteenwerken. Dit kan zowel uitwendig (op losgeraakte voegen of stenen en scheuren) en inwendig (met behulp van een camera). Is er inderdaad sprake van bijvoorbeeld scheuren, dan repareren/renoveren onze vakmensen uw schoorsteen graag. Een mooie, oude schoorsteen in zijn oude glorie herstellen kan ook: kies dan voor een restauratie. Tot slot hebben wij nog een groot assortiment aan schoorsteenkappen en rookgasventilatoren.

Schmidt Schoorsteenwerken is uw partner in schoorsteenzaken

Wat u dus ook wilt hebben gedaan aan uw (nog te realiseren) schoorsteen; wij zijn uw perfecte partner. Wist u dat Schmidt Schoorsteenwerken bekend staat als een zeer ervaren en betrouwbaar bedrijf? Dat wij al 60 jaar mogen bestaan en een steeds grotere klantenkring in West- en Midden-Nederland krijgen, zijn daar mooie resultaten van. Graag verwelkomen wij ook u in onze groep zeer gewaardeerde klanten. Onze specialisten helpen u graag aan een goed werkende en veilige schoorsteen. Hierbij nog even een aantal van onze diensten op een rij:

  • Aanleg nieuwe schoorstenen
  • Schoorsteeninspectie
  • Schoonsteenrenovatie
  • Schoorsteenrestauratie
  • Overzetschoorstenen

Bent u ook klaar voor ons maatwerk?

Wacht dus niet langer en besluit vandaag nog onze vakmensen in te schakelen voor uw schoorsteenzaken. Vraag vrijblijvend een offerte aan, als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen. Bent u al overtuigd? Bel dan direct naar Schmidt Schoorsteenwerken via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Wij helpen u graag aan de beste schoorsteen!