Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteenkappen

Houd uw schoorsteen schoon

SchoorsteenkappenSchoorsteenkappen zijn producten die vaak over het hoofd gezien worden, maar die uiterst belangrijk zijn. Gelukkig heeft Schmidt Schoorsteenwerken een grote collectie aan schoorsteenkappen in alle soorten, stijlen en maten. In de eerste plaats beschermt een schoorsteenkap uw schoorsteen en rookkanaal van regen en wind. Dankzij de schoorsteenkap zal steen minder snel kapotvriezen en uw rookkanaal ook niet zomaar inwateren. Heeft u behoefte aan ook nog eens een mooie kap? Geen probleem, ons assortiment bevat ook verschillende soorten sierkappen. Neemt u ook even een kijkje in onze collectie schoorsteenkappen?

Schoorsteenkappen zijn er in vele soorten en maten

Schmidt Schoorsteenwerken heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van schoorstenen. Wij hebben de huizen en bedrijfspanden al die tijd dus ook zien veranderen. Om met de tijd mee te gaan, hebben onze vakmensen ervoor gezorgd altijd het nieuwste van het nieuwste aan te kunnen bieden. Welk soort dak, schoorsteen of rookkanaal u ook heeft; wij hebben de perfecte schoorsteenkap. Zo kunt u bij ons terecht voor RVS dubbelwandige en enkelwandige schoorsteenkappen. Dit zijn de meest gebruikte schoorsteenkappen. Wilt een mooie schoorsteenkap? Kies dan voor onze sierkappen. Bent u echter op zoek naar schoorsteenkappen voor een mooi oud of zelfs monumentaal pand? Dan zijn wellicht de keramische schoorsteenpotten een goede keus. De meest geavanceerde schoorsteenkap voor particulieren en bedrijven is de Firemaster schoorsteenkap. Deze schoorsteenkappen gebruiken de kracht van wind en zorgen daarmee voor een opwaartse trek in het rookkanaal. Ook voorkomt deze schoorsteenkap dat vogels nesten bouwen op uw schoorsteen. Tot slot is er nog de unieke Schipholkap. Deze kap is speciaal ontworpen om geluidsoverlast van vliegtuigen te verlagen. Bent u dus woonachtig bij Schiphol of een ander vliegveld? Dan is dit dé uitvinding voor u!

Alle soorten schoorsteenkappen bij elkaar

Firemaster Classic SchoorsteenkapSchmidt Schoorsteenwerken vindt veiligheid, werkzaamheid én schoonheid erg belangrijk. Daarom vindt u bij ons enkel kappen voor uw schoorsteen die aan al deze punten voldoen. Onze collectie nogmaals op een rij:

  • RVS dubbelwandige en enkelwandige schoorsteenkap
  • Sierkap
  • Keramische schoorsteenpot
  • Firemaster schoorsteenkap
  • Schipholkap

Contact

Toe aan een nieuwe kap? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. Schmidt Schoorsteenwerken helpt u graag verder met passend advies. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel dan naar telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl en laat onze experts in schoorsteenkappen u helpen!