Facebook   Pinterest   Google Plus

Schouwen

Maak uw openhaard af met een schouw

Schmidt Schoorsteenwerken levert standaard en op maat gemaakte schouwen in vele vormen en maten. Een perfecte schouw is dé manier om uw openhaard precies naar uw persoonlijke wens te stylen. Omdat u bij ons schouwen op maat kunt bestellen, heeft u straks een unieke schouw in uw woonkamer staan. U kunt bij Schmidt Schoorsteenwerken zelfs echte antieke schouwen bestellen. Wat uw smaak ook is; u zult met een nieuwe schouw een enorme indruk op uw gasten maken! Een schouw kan om een houtgestookte én gasgestookte openhaard gebouwd worden. Kijkt u met ons mee naar alle mogelijkheden?

Wij leveren en plaatsen schouwen in de omgeving van ’t Gooi, Hilversum, Alkmaar, Amstelveen, Haarlem, Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Schouwen in vele materialen

SchouwenElk interieur is verschillend. Dat weten onze specialisten als geen ander. Schmidt Schoorsteenwerken heeft namelijk al 60 jaar ervaring. Al onze vakmensen hebben dus al diverse interieurs gezien en worden inmiddels als kenniscentra beschouwd op het gebied van haarden, kachels en schoorstenen. Weet u nog niet precies welke schouw het beste in uw interieur past? Laat onze experts u dan meenemen in de wereld van de schouwen. Er zit vast iets geschikts voor u tussen. Wat vindt u bijvoorbeeld van een klassieke, krullerige schouw van kalksteen? Of had u juist een moderne, gestucte schouw in gedachten? Wij hebben zelfs natuurstenen schouwen of een schouw met Delfts blauwe tegeltjes erop. Wilt u helemaal wat bijzonders? Kies dan voor een marmeren of een kasteel schouw. Volg de velen die u al zijn voorgegaan. Kies vandaag nog ervoor uw interieur ook weer indrukwekkend te maken door een mooie schouw te laten monteren. Een schouw is een enorme sfeerbepaler van een ruimte. Kies dus met zorg en laat onze deskundigen u helpen.

Kies ook voor Schmidt Schoorsteenwerken

Als u op zoek bent naar mooie schouwen is het verstandig te kiezen voor Schmidt Schoorsteenwerken. Wij bieden een mooie, grote collectie schouwen, maken graag uw perfecte schouw op maat en monteren deze snel en netjes bij u in huis. Graag geven wij nog even kort aan waarom wij een betrouwbare, professionele partner voor u zijn:

  • Ons bedrijf heeft ruim 60 jaar ervaring
  • Wij leveren maatwerk
  • U krijgt van onze specialisten persoonlijk advies
  • Wij bieden een ruim assortiment aan
  • Ons bedrijf levert én installeert

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, bel direct naar Schmidt Schoorsteenwerken via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Wij helpen u graag de beste keus maken uit onze grote collectie schouwen!