Facebook   Pinterest   Google Plus

Sfeerhaarden

Sfeervolle verwarming

Sfeerhaarden geven uw huis of bedrijfspand meteen een ontzettend mooie ambiance. Iedereen heeft het al wel eens ergens gezien: In de lobby van een hotel, in een chique restaurant, bij mensen thuis of misschien wel in een film. Sfeerhaarden zijn eigenlijk twee producten in één: ze zorgen voor een direct goede sfeer én geven wat warmte. Kies ook vandaag nog voor een indrukwekkende sfeerhaard. Schmidt Schoorsteenwerken levert sfeerhaarden in vele vormen en stijlen. Wilt een traditionele haard met romantische schouw eromheen? Of zat u meer te denken aan een vrijstaande, design sfeerhaard? Bekijk snel onze foto’s om te kijken wat er allemaal mogelijk is in de wereld van de sfeerhaarden.

Sfeerhaarden zijn veilig en makkelijk

Sfeerhaarden staan ook wel bekend als gesloten gashaarden. Het grote voordeel van een gesloten gashaard is dat er geen ingewikkeld rookkanaal voor nodig is. De afvoer kan in veel gevallen eenvoudig door een gevel of dak worden geleid. Daarnaast heeft een gesloten haard geen open verbinding met de ruimte waarin de haard geplaatst is. Dit verhoogt de veiligheid enorm. Tot slot hoeven in sfeerhaarden geen houtblokken gelegd te worden. Zelfs het bedienen gaat met een afstandsbediening! Kortom, sfeerhaarden zijn prachtige, veilige en makkelijke haarden. Bij Schmidt Schoorsteenwerken bent u aan het juiste adres voor welke haard u ook in gedachten heeft. Wij hebben een grote selectie klassieke en moderne inbouw- en voorzethaarden in onze collectie. Zo vindt u bij ons sfeerhaarden van onder andere de mooie merken Global fires, Element4, Thermocet en Wanders, DRU en Janco de Jong.

Andere soorten haarden en kachels

SfeerhaardenZoals gezegd wordt de standaard gesloten gashaard als de echte sfeerhaard beschouwd. Maar Schmidt Schoorsteenwerken biedt ook vele andere sfeervolle haarden en kachels aan. Wist u bijvoorbeeld dat het verschil tussen een kachel en een haard bijna niet meer te zien is? Mocht u nog niet zeker weten welke haard of kachel het beste in uw ruimte past; maak dan een afspraak met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring weten wij, samen met u, geheid de best passende haard of kachel voor uw ruimte te vinden. Hierbij vast een opsomming van onze producten:

  • Hout- of gasgestookte openhaarden
  • Hout- of gaskachels
  • Pelletkachels
  • Inzetkachels en -haarden
  • Schouwen

Zoek ons op

Bel nu naar Schmidt Schoorsteenwerken via telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Wij hebben een ruim aanbod in sfeerhaarden!