Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen ’t Gooi

Schoorsteenkappen, openhaarden, gashaarden of schouwen?

Bent u op zoek naar een geheel nieuwe schoorsteen in ‘t Gooi? Of wilt u uw schoorsteen en/of rookkanaal enkel even laten inspecteren en zo nodig renoveren? Misschien is uw mooie oude openhaard, bijbehorende schoorsteen en schouwen wel toe aan restauratie. Of wilt u uw haard vervangen door een nieuwe sfeerhaard of pelletkachel met keuze uit prachtige schouwen? Welke wens u ook heeft: bij Schmidt Schoorsteenwerken bij u aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Haarlem, dus zijn in no time bij u in ‘t Gooi. Over snelheid gesproken: nieuwe schoorstenen hebben wij vaak al binnen één dag gemonteerd! Bent u inmiddels ook al overtuigd?

Maak met uw schoorsteen in ‘t Gooi de beste indruk

Schoorsteen 't GooiU weet als geen ander dat het hebben van een perfect werkende schoorsteen in ‘t Gooi van groot belang is. Zodra een rookkanaal verstopt raakt, loopt u immers het risico op koolmonoxidevergiftiging. Of uw mooie woning loopt het risico brandschade op te lopen doordat de rook niet weg kan via de schoorsteen, maar terug wordt geblazen in uw kamer. Kies dus voor veiligheid en laat uw schoorsteen inspecteren. Onze specialisten doen dat zowel uitwendig als inwendig, met behulp van een camera. Maar het maken van een goede indruk in ‘t Gooi houdt niet op bij het hebben van een schoon, goed werkend rookkanaal. Wilt u echt een verpletterende indruk maken bij iedereen die bij u over de vloer komt? Schaf dan meteen een prachtige haard van Schmidt Schoorsteenwerken aan. Wij nemen u graag mee in ons ruime en veelzijdige assortiment.

Voor elk pand in ‘t Gooi een passende haard

Houtkachel 't GooiMisschien heeft u al in een idee wat voor een haard of kachel u graag in uw woonkamer zou willen zien. Heeft u elders al leuke sfeerhaarden gezien? Bij anderen thuis in ‘t Gooi, op televisie, in horecagelegenheden? Bespreek uw visie met onze specialisten en zij vinden de perfecte haard of kachel voor u. Kijk voor voorbeelden bij onze foto’s.

Neem contact met ons op

Kortom, wilt u een veilige schoorsteen en/of een indrukwekkende haard of (hout)kachel kopen bij u in ‘t Gooi? Bel dan naar telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl. Wij staan in no time bij u op de stoep voor een nieuwe schoorsteen in ‘t Gooi!