Facebook   Pinterest   Google Plus

Schoorsteen Utrecht

Kies ook voor een mooi, schoon en rookvrij pand

Overweegt u een schoorsteen in Utrecht te laten bouwen? Of bent u al in het bezit van een schoorsteen, maar wilt u zeker weten dat deze nog voldoet aan de nieuwste veiligheidseisen? Schakel in beide gevallen dan de hulp van Schmidt Schoorsteenwerken in. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van schoorstenen Utrecht en staan in de gehele regio van West- en Midden-Nederland bekend als een betrouwbaar, vooroplopend bedrijf als het gaat om een schoorsteen bouwen, renoveren en restaureren. Graag brengen wij ook een bezoekje aan u in Utrecht.

Een schoorsteen in Utrecht bouwen is niet onze enige dienst

Schoorsteen UtrechtBij een schoorsteen hoort natuurlijk ook een warmtepunt, zoals een haard of een kachel. Het zou natuurlijk niet zo fijn zijn als u daarvoor weer een ander bedrijf moest zoeken. Daarom hebben wij ons, naast de schoorsteen, ook gespecialiseerd in sfeerhaarden en kachels met prachtige schouwen. Iedere woning is namelijk anders. En ook elk bedrijfspand verschilt van een ander. Wij leveren daarom ook in Utrecht vele soorten haarden en kachels. Wat dacht u bijvoorbeeld van de pelletkachel? Dit is een milieuvriendelijke kachel, omdat de pellets geperst worden uit hout zonder toevoegingen en daardoor een erg hoge stookwaarde hebben. Houtkachels daarentegen zijn mooi traditioneel en te koop in vele verschillende vormen en maten. Dan zijn er nog de gaskachels. Deze staan vooral bekend omdat het grote gemak, omdat zij werken op afstandsbediening. En dat terwijl ze tegenwoordig lang niet meer onderdoen voor de houtkachel, qua sfeer en uiterlijk. Naast de gaskachels hebben we ook gashaarden, zowel in gesloten als open vorm. En uiteraard zitten er in onze collectie ook voldoende openhaarden; houtgestookt, op gas en als gehele projecten. Voor ieder wat wils dus, ook in Utrecht!

Schmidt Schootsteenwerken in de praktijk

Vaak horen wij terug van onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, dat zij zo tevreden zijn over onze aanpak. Mogen wij u in Utrecht ook blij maken met onze diensten, zoals het bouwen van een schoorsteen in Utrecht? Onze aanpak is terug te zien in onze kernwaarden:

  • 60 Jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies
  • Ruime keuze
  • Levering én installatie

Zoek ons op

Kortom, werk aan uw (nieuwe) schoorsteen kunt u in Utrecht het beste laten regelen door Schmidt Schoorsteenwerken. Bel naar telefoonnummer 023-5316950 of stuur een e-mail naar info@schmidt-schoorsteenwerken.nl en kies ook voor onze schoonsteenwerken voor uw schoorsteen in Utrecht!