Facebook   Pinterest   Google Plus

Bijna niet te onderscheiden van de traditionele houtkachel maar veel gebruiksvriendelijker is de gaskachel. Met een druk op de knop van de afstandsbediening is de gaskachel aan en kan met een thermostatische afstandsbediening worden geregeld. De temperatuur kan van tevoren worden ingesteld. Gaskachels zijn in verschillende modellen en stijlen te verkrijgen.

Het rendement bij de gaskachels is hoog 75-95% en er wordt gebruik gemaakt van een concentrisch rookkanaal. Wanneer er geen mogelijkheden zijn voor een concentrisch afvoerkanaal kan een geveldoorvoer een oplossing bieden.

Jacobus 9 beton houtkachel van Janco de Jong
Jacobus Beton Houtkachel
Wanders Solea Madera Houtkachel
Wanders Solea Madera

 

Foto’s » Bekijk het portofolio van onze gaskachels.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor u de perfecte kachel te realiseren in uw woonruimte. Na persoonlijk bezoek geven onze vakmensen advies over de gaskachel die het best bij u en uw inrichting past. Onze vakmensen zullen de gaskachel bij u afleveren en installeren.

Neem contact met ons op en vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer informatie over gaskachels of wilt u weten wat een gaskachel voor u kost? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze vakmensen via het onderstaande formulier of bel naar 023-5316950. Bij Schmidt Schoorsteenwerken krijgt u altijd een vrijblijvende offerte, tevens kunnen wij vrijblijvend bij u op locatie komen om u te adviseren over de beste gaskachel voor u.

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoon*

  Uw adres

  Uw woonplaats*

  Uw bericht

  Foto meesturen? U kan er 1 meesturen!