Facebook   Pinterest   Google Plus

Ook deze kachel is een aanwinst voor uw woonkamer en kiest u voor een milieubewuste manier van stoken van een kachel. De pelletkachel is eigenlijk een kleine biomassa ketel. Een laag brandstofgebruik en schone verbranding (duurzaamheid) en een groot gebruiksgemak zijn de voordelen van de pelletkachel.

De naam Pelletkachel is ontstaan door de brandstof die er wordt gebruikt. Pelletskorrels zijn geperste houtkorrels en in de meeste Pelletkachels is een voorraadbunker waar ongeveer 15 kg* pellets kunnen worden opgeslagen. * afhankelijk van het type kachel. Bij het verbranden van de pellets wordt door een ventilator de aangevoerde lucht verwarmd. Het rendement van de meeste Pelletkachels ligt rond de 80%.

Door een computer wordt de Pelletkachel geregeld en heeft u er verder geen omkijken meer naar. Ja, natuurlijk wel het vullen van de kachel met pelletskorrels.

Janus Pellet Pelletkachel
Janus Pellet Pelletkachel
K-Stove Onyx Pelletkachel
K-Stove Onyx Pelletkachel

 

Foto’s » Bekijk het portofolio van onze pelletkachels.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor u de perfecte pelletkachel te realiseren in uw woonruimte. Na persoonlijk bezoek geven onze vakmensen advies over de kachel die het best bij u en uw inrichting past. Onze vakmensen zullen de pelletkachel bij u afleveren en installeren.

Neem contact met ons op en vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer informatie over gaskachels of wilt u weten wat een gaskachel voor u kost? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze vakmensen via het onderstaande formulier of bel naar 023-5316950. Bij Schmidt Schoorsteenwerken krijgt u altijd een vrijblijvende offerte, tevens kunnen wij vrijblijvend bij u op locatie komen om u te adviseren over de beste gaskachel voor u.

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoon*

  Uw adres

  Uw woonplaats*

  Uw bericht

  Foto meesturen? U kan er 1 meesturen!